Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Folkeskoler i Esbjerg Kommune

I Esbjerg Kommune har vi 25 lokale skoler, som har deres egne kendetegn og muligheder. Fælles for dem er folkeskolens fundament af fællesskab, faglighed, forskellighed og frihed.

En moderne folkeskole

Skolen skal være en tryg base, hvor børn og unge leger, lærer, vokser, får gode venner og bliver udfordret. På alle vores skoler gør vi hver dag vores allerbedste, så alle elever kan tage ansvar, udvide sin horisont og blive klar til at træde videre ud i livet. 

Alle skoler har deres egen SFO, og de enkelte skoler engagerer eleverne ved at inddrage den omkringliggende natur, kultur, historie og det lokale erhvervsliv i undervisningen. Vi tror på levende læring og har spændende tilbud om særlige linjer til de ældste elever. Desuden lægger vi stor vægt på at tage hånd om dem, der har brug for ekstra støtte.

Vores folkeskoler er fordelt på syv skoledistrikter. Desuden har vi en børneby i St. Darum. Vores 10. klasseselever kan nyde godt at at blive samlet med jævnaldrene på vores særlige Studie 10 i enten Bramming eller Esbjerg.

Find din nærmeste skole

Med kortet kan du få overblik over de skoler, der ligger rigtigt placeret for dig. Klik på "knappenålen" for at få mere information.

Under kortet finder du også en oversigt over alle skolerne kategoriseret efter postnummer.

Klik på kortet, så kan du zoome og klikke på mere info

Vores skoledistrikter

Læs mere om distrikterne

Vores skoler er samlet i syv forskellige distrikter. Hver skole er tilknyttet et distrikt, hvor de har en overordnet ledelse og en fælles skolebestyrelse.

Fordele ved folkeskolen

Sæt dit eget præg

I overbygningen kan alle elever præge deres uddannelse i den retning, de ønsker. Vi har et væld af spændende linjer og profilklasser med særlig fokus fx eliteidræt, kultur, eSport journalistik eller særlige linjer for ordblinde.

Linjer i overbygningen

Stærke skolebestyrelser

Hvis du vil have indflydelse på dit barns skolegang, så kan du engagere dig i skolebestyrelsen.

Skolebestyrelser

Helt særlig 10. klasse

På vores særlige Studie 10 samles alle 10. klasses elever i Bramming og i Esbjerg. På den måde kan vi skabe et spændende ungdomsmiljø sammen med eleverne.

Studie 10