Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Feriekoloni og lejrskole

Esbjerg Kommune har et dejligt sted, hvor elever i folkeskolen kan komme på lejrskole eller koloni i sommerferien. Eleverne kan komme til Rendbjerg ved Flensborg Fjord. Dyk ned i hvad de kolonien har at tilbyde.

Datoer for koloniophold 2024

 

Mandag d. 1. juli 2024 - tirsdag d. 9. juli 2024

Torsdag d. 11. juli 2024 - fredag d. 19. juli 2024

Mandag d. 22. juli 2024 - tirsdag d. 30. juli 2024

Torsdag d. 1. august 2024 - fredag d. 9. august 2024

Sommerferiekoloni i Rendbjerg

På Rendbjerg Feriekoloni holder børnene ferie, har det sjovt og hygger sig. Udendørslivet byder på lejrbål, badeture, cykelture, gåture og meget mere. Det er plads til de helt store armbevægelser i smukke omgivelser ved Flensborg Fjord. 

Bygningerne er moderne og rummer 36 elever, som bor på 4-mandsværelser med eget bad og toilet. Omkring bygningerne er der et stort udenomsareal med egen strand. 

Opholdene her i Rendbjerg er af 8 døgns varighed, og i løbet af en sommer når fire hold at besøge kolonien. De besøgende er fra 4. til 10. klassetrin. Dette giver plads til fire hold hver sommer.

I løbet af februar/marts måned vil der komme et link på Aula, hvor I som forældre, kan søge om sommerferiekoloni i sommerferien.

Lejrskole i Rendbjerg

På Rendbjerg Lejrskole og Feriekoloni får eleverne rig mulighed for at udfolde sig med blandt andet boldbaner, kanoer, strand og en række udflugtsmål, hvor de kan arbejde med den lokale historie og kultur.

Blandt de besøgende er skolernes 6. klasser, da langt de fleste af dem tilbydes obligatorisk lejrskoleophold. Alt i alt er der plads til to store skoleklasser, og i lejrskolesæsonen er der tilknyttet personale, som sørger for madlavning og rengøring. 

Kolonien kan ikke bookes til private formål.