Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skoledistriktet Signatur

Vi har skoler på tre forskellige adresser i skoledistriktet Signatur. Kvaglundskolen, Skads Skole og Tjæreborg Skole har fælles ledelse og hører alle under det skoledistrikt, der hedder Signaturskolen. Forældrebestyrelsen arbejder på tværs af de tre afdelinger.

Projekter og skræddersyede tilbud

Vores tre afdelinger er vidt forskellige, men i hele skoledistriktet deler vi lysten til at matche vores elevers behov og interesser. Vi griber de muligheder, der byder sig, og derfor arbejder vi løbende med mange forskellige typer projekter, der engagerer eleverne. 

Vores tre afdelinger

Du kan læse meget mere om de enkelte afdelinger på deres egne sider: 

Vores skolebestyrelse

Skolebestyrelsen arbejder med den overordnede retning på Signaturskolen. Se medlemmerne af bestyrelsen og find referater fra møderne.

Se mere om skolebestyrelsen

Signaturskolens værdigrundlag

På Signaturskolen arbejder vi ud fra en række fælles værdier. Vi ønsker en skole hvor alle børn og voksne trives og har lyst til udvikle sig, tage ansvar og lære nyt.

Se vores værdigrundlag

Særlig støtte til ordblinde

På Signaturskolen er vi parate til at støtte elever, der har svært ved at læse og skrive. Vi har forskellige indsatser på de enkelte klassetrin.

Se mere om vores ordblindeindsats

Særlige linjer på Signaturskolen

Få overblik over mulighederne fra 7. klasse

I vores skoledistrikt har vi nogle særlige tilbud på flere af vores afdelinger. Desuden kan alle søge om optagelse i profilklasserne, der er et tilbud til alle elever i kommunen - uanset hvilken skole man går på. 

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen sættes fri

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. 

På den måde er vi med til at sætte retningen for fremtidens folkeskole.