Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skolebestyrelsen på Fortunaskolen

Fortunaskolens skolebestyrelse er fælles for Bakkevejens Skole, Egekratskolen, Gørding Skole, Nordre Skole og Vejrup Skole.
Her kan du se, hvem der er medlem af Fortunaskolens bestyrelse.

På Fortunaskolen har vi udover en overordnet skolebestyrelse også oprettet fem lokale bestyrelser i skoledistriktet, som netop hører til hver af Fortunaskolens fem skoleafdelinger.

Vi har valgt at etablere de lokale skolebestyrelser, som en del af frikommuneforsøget og i forlængelse heraf som en del af ønsket at skabe mere nærhed for de enkelte forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer.

De lokale skolebestyrelser drøfter blandt andet principper (skole-hjem, skoledagens organisering, den åbne skole osv.), ordensregler, samarbejde med forenings-, kultur- og erhvervsliv, og så er de også sparringspartner for ledelsen.

I de lokale skolebestyrelser sidder de forældrevalgte repræsentanter fra den overordnede skolebestyrelse fordelt i forhold til de skoleafdelinger, som deres barn/børn går på.

Nedenfor kan du se, hvem der er medlem af Fortunaskolens samlede skolebestyrelse for hele distriktet.

Skolebestyrelsen for området

Skolebestyrelsen for enkelte afdelinger

Vores skolebestyrelse

Skolebestyrelsen arbejder med den overordnede retning på Fortunaskolen. Se hvem der medlem af bestyrelsen og find deres referater.

Se mere om skolebestyrelsen

Fortunaskolens værdigrundlag

På Fortunaskolen arbejder vi ud fra en række fælles værdier. Vores overordnede vision lyder: "Vi skaber grobund for fremtiden".

Se vores værdigrundlag

Ordblindeindsats

Selv om det er sværere for ordblinde at lære at læse, så kan det lykkes. Det kræver dog en væsentlig større indsats og mere støtte.

Mere om Fortunaskolens støtte til ordblinde