Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Skoledistriktet Cosmos

Vi har skoler på tre forskellige adresser i skoledistriktet Cosmos. Bakkeskolen, Boldesager Skole og Spangsbjergskolen har fælles ledelse og hører alle under det skoledistrikt, der hedder Cosmosskolen. Forældrebestyrelsen arbejder på tværs af de tre afdelinger.

Mangfoldighed, læring og trivsel

Vi foretrækker kvalitet frem for kvantitet, og derfor prioriterer vi kortere skoledage og undervisning med to voksne i klassen. Vores tre afdelinger er vidt forskellige, men vi arbejder alle målrettet med dannelse, personlig udvikling og fællesskab. 

Vores tre afdelinger

Du kan læse meget mere om de enkelte afdelinger på deres egne sider: 

Vores skolebestyrelse

Skolebestyrelsen arbejder med den overordnede retning på Cosmosskolen. Bestyrelsen repræsenterer Bakkeskolen, Boldesager Skole og Spangsbjergskolen.

Se mere om skolebestyrelsen

Sådan er vi organiseret

Se vores organisation for Cosmosskolen og find kontaktpersoner i de forskellige funktioner.

Se skolens ledelse

Særlig støtte til ordblinde

På Cosmosskolen hjælper vi alle, der har svært ved at læse og skrive. Spangsbjergskolen tilbyder desuden særlige profilklasser for ordblinde elever i 6. - 9. klasse

Se mere om vores specielle linjer

Særlige linjer på Cosmosskolen

Få overblik over mulighederne fra 7. klasse

I vores skoledistrikt har vi nogle særlige tilbud på flere af vores afdelinger.

Desuden kan alle søge om optagelse i profilklasserne, der er et tilbud til alle elever i kommunen - uanset hvilken skole man går på. 

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen sættes fri

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. 

På den måde er vi med til at sætte retningen for fremtidens folkeskole.