Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fremtidens skole på Aura

På Auraskolen glæder vi os til at skabe fremtidens skole. Fællesskab bliver en af vores kerneværdier i det spændende arbejde med at gentænke vores skole. Læs mere om vores overordnede mål, og hvad det kommer til at betyde for dit barn på enten Hjerting Skole, Sønderrisskolen eller Bryndum Skole.

På fremtidens Auraskolen møder de voksne børnene og de unge mennesker, der hvor de er, så de kan lære at mestre deres eget liv under hensyntagen til de muligheder og udfordringer den enkelte har. Vi drømmer om, at fællesskabet er værdifuldt og understøtter den enkelte til at forblive motiveret og nysgerrig.

3 konkrete indsatser

Tættere på eleverne

På Auraskolen har vi valgt, at beslutningerne skal tages så tæt på eleverne som muligt. Derfor har de fagprofessionelle planlagt et skoleår for en årgang med hensyntagen til de børn og unge mennesker de arbejder med hver dag. På baggrund heraf ser det kommende skoleår forskelligt ud på årgangene på hver enkelt afdeling på Auraskolen.

Advisory boards

På Auraskolen har vi oprettet et advisory board bestående af medlemmer fra det omkringliggende samfund. Advisory boardets rolle er at medvirke til at udvikle og give sparring til Auraskolen på områder, vi der arbejder på Auraskolen ikke selv får øje på i det daglige arbejde.

Dynamisk proces

På Auraskolen vil vi turde begå fejl og justere til undervejs, så vi arbejder i en dynamisk proces.

Flex og ud-af-rammen på Sønderrisskolen

Pædagoger og lærere har arbejdet tæt sammen for at skabe to nye fag til 3. klasserne på Sønderrisskolen. Fagene kalder de flex og ud-af-rammen.

Læs mere om de nye fag

Nye fag på skoleskemaet for 7. årgang på Hjerting Skole

Hjerting Skole har lavet en helt ny struktur for 7. årgang. Det betyder bl.a., at der bliver plads til mere kreativitet og samarbejde.

Læs mere om den nye struktur

Samarbejdsaftale mellem Byrådet og Auraskolen

Her finder du samarbejdsaftalen indgået mellem Auraskolen og byrådet. Formålet med aftalen er at sætte nogle rammer for samarbejdet omkring fremtidens folkeskole og hvordan Auraskolen skal bidrage til en endnu bedre folkeskole.

Læs samarbejdsaftalen