Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Flex og ud-af-rammen på Sønderrisskolen Aura

På Sønderrisskolen Aura har alle 3. klasser fået introduceret to nye fag, som de kalder flex og ud-af-rammen. Lærere og pædagoger har arbejdet tæt sammen om at skabe to nye fag, som tager udgangspunkt i elevernes ønsker. 

På Sønderrisskolen Aura har lærere og pædagoger arbjedet tæt sammen om at skabe to nye fag for 3. årgangseleverne. Dem kalder de for flex og ud-af-rammen. 

Flex

Flex ligger i et bånd på fire lektioner samme dag, hvor seks voksne til stede. Det gør, at de kan dele deres tre klasser i mindre hold og lave nogle gode sammenhængende forløb. Flex dækker over fag som billedkunst, musik, historie, kistendom, drama og natur/teknik. 

Ud-af-rammen

Ud-af-rammen er som udgangspunkt elevernes fag. Det består i meget høj grad af deres medbestemmelse og ønsker om, hvad de gerne vil have. Skolen har brainstormet sammen med eleverne, og undervisningen tager udgangspunkt i deres ønsker.

Gæstefortæller

I faget ud-af-rammen vil Sønderrisskolen Aura rigtig gerne have besøg udefra. Børn er nemlig vilde med historier "udefra". Så hvis du har, eller kender en der har et spændende job, oplevet noget særligt eller bare gerne vil formidle noget til forventinsfulde børn, så hører de meget gerne fra dig. Skriv til Susanne på 40333954 hvis du kunne være interesseret i at blive en af vores gæstefortællere.

De har allerede en fodboldspiller og en soldat der kommer, og de glæder sig meget.