Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sport, sundhed og velvære

Er du vild med at bevæge dig? Kan du lide at få sved på panden? Er du nysgerrig efter at lære mere om kost, ernæring og velvære? Så er den her linje lige noget for dig.

Sport, sundhed og velvære er linjen, hvor vi undersøger og prøver kræfter med forskellige sportsgrene - både kendte og mindre kendte. Det er derfor vigtigt for din egen læring, at du kan lide at bevæge dig.

Ud fra et sundhedsperspektiv arbejder vi med kost, ernæring og velvære. Du kommer til at lære, hvordan velværet stiger - både fysisk og psykisk - når du bevæger dig og spiser sundt. Samtidig kommer du også til at blive klogere på, hvordan kroppen bruger energi, og hvordan du tilfører den (den rigtige) energi, så du går så langt som muligt på literen.

Linjen er for dig, der ikke er bange for at få sved på panden og har lyst til at prøve grænser af gennem aktiv deltagelse.

Mål

Det er målet, at du på Sport, sundhed og velvære:

  • Får viden om forskellige sportsgrene og deres kultur, historie og sundhedsmæssige aspekter i form af teori og praksis.
  • Udvikler kropslige, sportslige, sociale og personlige kompetencer.
  • Opnår kendskab til en række sportskulturer.
  • Udvikler lyst til bevægelse.
  • Forstår sportens betydning for sundhed og trivsel.

SFO og Klubber

På skolen har vi en SFO og en klub.

Se mere om vores SFO og klub

Profilklasser og toninger

På Fourfeldtskolen Bohr har vi 4 spændende linjer for vores 7. - 8. klasse. Læs mere her.

Profilklasser og toninger

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie