Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

CS:GO-linjen

For dig, der ønsker at spille CS:GO på et højt niveau og som har en ambition om at blive en del af et CS:GO-hold og spille på konkurrenceniveau. 

Bliv klogere på CS:GO-linjen

Træningen og talentudviklingen på CS:GOlinjen varetages af eSport-holdet Tricked eSport, som driver et af Europas største og bedste eSportstalentudviklings-akademier.

I CS:GO-træningen er der fokus på at fremme dit individuelle niveau, din spillemæssige forståelse og dine kompetencer som holdspiller.I CS:GO-træningen kombineres teoretiske og taktiske analyser med øvelser i spillet. Du lærer at analysere, formidle og evaluere dit eget individuelle- og holdmæssige spil.

I CS:GO-træningen indgår også analyser af taktikker og strategier fra professionelle kampe. Herigennem finder du inspiration og lærer at genkende mønstre, taktikker og handlinger, udført i professionelle kampe.

Der arbejdes med at fremme din forståelse for de sociale medier og online-kommunikation. Du lærer at vedligeholde egne sociale medier, og får forståelse for hvilke type opslag der skaber positiv opmærksomhed. 

Træningen foregår i Bakkeskolen Cosmos’ unikke eSport Center. Her får du stillet en Alienware Gamer PC til rådighed.

Træningen varetages af:

Peter Møldrup:
Manager og uddannelsesleder ved Tricked esport. Peter har over 10 års erfaring som eSportstræner og har meget fokus på at forberede spillerne på det mentale ved at være en esportsudøver, så de lærer at håndtere det pres, de kan være under kampe til store events.

Philippe ’Winspai’ Mølgaard Ouabaid:
Winspai har haft succes med nogle af landets bedste ungdomshold. Han ved, hvad det kræver for at slå igennem til den professionelle verden. Han har været træner for verdens 17. bedste hold og er blev nomineret til årets esportstræner 2019. Winspai har over 15 års erfaring i CS:GO. Der er endvidere fokus på alt det omkring selve spillet, der også skal udvikles, for at du kan lykkes bedre som spiller. Eksempelvis fysisk træning, teambuilding, konstruktiv kommunikation, strategi og sociale aktiviteter

Kontaktinfo for yderligere information:

Christian Varming, Pædagogisk leder, Bakkeskolen Cosmos, tlf 21 79 79 48

Se vores videofilm, hvor eleverne fortæller om CS:GO

Undertekster finder du ved at trykke på play-knappen. Tryk derefter på cc-knappen og vælg "Danish"

SFO og klub

På skolen har vi en SFO og en klub. Vores SFO holder til på skolen, mens Klub Ringgården har lokaler i bydelshuset Krydset.

Se mere om vores SFO og klub

Profilklasser og toninger

Bakkeskolen Cosmos har bred vifte af linjer at vælge imellem, for alle elever i 7.-9. klasse. Vi kan nævne Sport Plus klasserne og toningen NEXT Step.

Profilklasser og toninger

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie