Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tre ting der har forandret sig på Vittenbergskolen Vadehav

En pigegruppe fra 9. årgang på Vittenbergskolen Vadehav har givet sit syn på tre forandringer siden sommerferien i deres årgang. Læs hvad de synes her på siden. 

Kortere skoledage

Vi som elever er meget enige når det kommer til kortere skoledage. Vi synes det er en kæmpe lettelse i hverdagen. Det gør timerne lettere og det er nemmere at holde fokus. Samt man har mere tid til venner og lektier i fritiden. I skolen er man ofte ”på” hele dagen så det at komme tidligere hjem og få ro til bare at lave lektier kan være rigtig rart.

 

Mere valgfag

Valgfag fungerer for os som et pusterum i skoletiden. Det er timer man virkelig ser frem til og man lærer altid noget nyt. Vi har selv valgt at være der, så det er sjældent man oplever nogen, der ikke deltager i undervisningen. Man er sammen med andre elever, der interesserer sig for det samme som en selv, plus at man opdager nye interesser og talenter. Der er ikke mange af os, der har overvejet at begynde til yoga. Men vi blev tilbudt det som valgfag og er blevet rigtig glade for undervisningen.

 

Dobbeltlærer

 At have dobbeltlærer har gjort en tydelig forskel for roen og arbejdet i timerne. Det giver også bedre mulighed for at opdele os elever i niveau. Ofte har man ikke lyst til at forstyrre undervisningen, fordi man ikke har forstået, hvad læreren forklarer. Derfor er det en stor hjælp at komme ud i grupper, hvor en lærer altid er der til at hjælpe. Det gør det også meget nemmere at holde fokus. Med dobbeltlærer får vi også mere aktiv undervisning formentlig fordi det er nemmere at holde styr på os.

Projekterne er i fuld gang på Vittenbergskolen Vadehav. Her er lærerne i gang med at hjælpe eleverne i 9. klasse.