Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tre ting der har forandret sig på Tjæreborg Skole Signatur

Der er sket en hel del på Tjæreborg Skole Signatur siden sommerferien. Se hvad eleverne på 5. årgang har arbejdet med her på siden. 

Tættere samarbejdet omkring årgangen 

Tættere samarbejde gør, at vi i teamet har større føling med den enkelte elevs dag og generelle trivsel. Fordi vi nu arbejder som et team, hvis undervisning er koncentreret om én årgang, er vi alle hele tiden opdateret omkring, hvad der sker på årgangen, i klasserne og hos den enkelte elev. På den måde kan vi sammen støtte eleverne gennem hele deres skoledag.

Mulighed for mindre hold halvdelen af skoledagen

Det at have mindre hold halvdelen af skoledagen betyder, at der er mere tid til den enkelte elev og eleverne kan danne relationer på tværs af klasserne. De mindre hold styrker relationerne mellem lærer og elev, og giver et bedre overblik over den enkelte elevs faglige niveau. Eleverne fortæller selv, at der er mere tid og ro på holdene og de er glade for at være sammen på tværs af klasserne.

Frihed til at planlægge og strukturere rammerne

Friheden giver os mulighed for at variere elevernes hverdag både inden for det normale skema, men også i forhold til at kunne arrangere ture ud af huset eller besøg udefra. Vi har blandt andet haft fagdage, der har budt på besøg fra en biavler, som medbragte egne bier, en dag med teambuilding på tværs af klasserne og forfatterbesøg på skolen. Samtidig har vi ugentlige kurser, der lige nu byder på dansk, Micro bits og musik.

'); }