Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tre ting der har forandret sig på Vejrup Skole Fortuna

4. klasseelever på Vejrup Skole Fortuna giver deres syn på tre forandringer siden sommerferien. Læs hvad eleverne synes om at få tidligere fri, nye fag og samarbejde mere med andre klasser. 

Eleverne fortæller:

Tidligt fri

Vi har fået tideliger fri her på Vejrup skole. Mange synes det er rart fordi man kan hurtigere komme hjem til sin familie og hygge sig sammen og slappe af med et eller andet og så kan man være træt så man vil hurtigere hjem.

Det er dejlig at have før fri end vi normalt har lige nu har vi til 12.45 eller 13.45 og det er også sjov at være før hjemme og så kan vi være mere samen med vores venner og Mor og far og hygge sig der hjemme mere.

 

Nye fag

Det er dejligt at vi har fået anderledes fag i stedet for Matematik, Dansk og Engelsk.

Vi har også fået før og nu som er en blanding af kristendom og historie.

Vi har fået nye fag vi har fået Vifo og Før og nu også tysk det er et sjovt fag det synes vi i hvert fald. Krea er også et sjovt fag der laver vi ting af papir og pap og vi tegner og folder papir. Det er sjovt at have nye fag.

 

Samarbejde

Vi arbejder mere med de andre klasser som gruppearbejde og vi har næsten lige arbejdet med 5. klasse og 6. klasse om gys det var sjovt. Og der er meget mere gruppearbejde det er sjovere med de andre klasser end uden.

I elevrådet må nogle af de mindre klasser være med som 3. klasse og 2. klasse og 1. klasse og 0. klasse.

4. klasse på Vejrup Skole Fortuna

'); }