Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tre ting der har forandret sig på Fourfeldtskolen Bohr

3. c på Fourfeldtskolen Bohr giver deres syn på tre forandringer siden sommerferien. Læs hvad eleverne fra 3. c synes om kortere skoledage, få lærer i indskolingen og flere ud af huset oplevelser. 

Kortere skoledage

Frida 3.c

Man har meget mere overskud når man har kortere skoledage. Når man har længere skoledage er man lidt mere træt og man har ikke så meget overskud. Man er lidt ukoncentreret når man har længere skoledage. Man har heller ikke overskud til sport som håndbold, fodbold og tennis. Så jeg elsker virkelige kortere skoledage.

Klara 3.c

Man kan ikke koncentrere sig når der er lange skoledage. Når der er kortere skoledage, så er der mere tid til at lege.

Naja 3.c

Man er ikke så træt når man kommer hjem. Da jeg gik i 0. c havde jeg fri kl 14. Man kan ikke koncentrere sig i så lang tid. Nu har jeg overskud til meget mere end da jeg gik i 0. klasse.

Max 3.c

Når man har en lang skoledag og bliver træt, kan man komme til at sige grimme ting og larme meget. Når skoledagen er kortere har man mere energi og man er ikke så træt. Man kan koncentrer sig mere. Man lærer meget mere når man ikke er træt. Man får det dårligt hvis man er træt.

Ella 3.c

Hvis man har en lang skoledag er man træt og bliver nemt ked af det og man har ikke overskud. Når dagen er kort er tingene nemmere at overskue på fritteren. Hvis man ikke er træt kan man nemmere koncentrere sig. Hvis man har en lang skoledag er man for træt til at gå til håndbold eller gymnastik.

Maja 3.c

Når skoledagen er kort har jeg mere energi til tennis. Det er også nemmere at lytte efter i skolen når dagen er kort, så kan man bedre koncentrere sig.

Laura K 3.c

Man lytter ikke særlig meget når man er træt og man kommer også til at fjolle. Det er nemmere at lytte når dagen er kortere.

August 3.c

Man lærer mindre når man er træt. Man kan godt lære det samme på kortere tid.

Sofie 3.c

Da jeg var i skole til kl 14 var jeg meget træt. Nu har jeg mere energi til at gå på fritter og spille fodbold og sådan noget.

Få lærer i indskolingen

Max 3.c

Hvis man ser film, skal man vente mange dage med at se videre. Man skal huske alle navnene. Det kan være, at den lærer siger; Det må du godt og den anden siger; Det må du ikke.

Frida 3.c

Man husker mere. Man lærer mere navnene. Man har de samme lærer. Man har de samme lærer til fag. Det er ikke så godt at man får nemmere vikar. Men vi har de samme, så vi er ret heldige i vore klasse. Jeg er glad for at gå i den her klasse.

 

Ella 3.c

Hvis der ikke er så mange lærer, så skal man ikke lære så mange navne at kende. Hvis der er lidt voksne, så har man de samme meget mere og så kan de voksne også lære børnene bedre at kende.

Laura M 3. c

Det er ret dejligt at have få lærer, for så lærer man dem bedre at kende. Så kan læreren se, hvis man ikke er så god til et fag, men man er god til et andet fag. Hvis man er i gang med noget i timen og man ikke bliver færdig, kan man hvis man har den samme lærer gør det i færdigt i næste time. Lærer en lærer os bedre at kende.

Flere ud af huset oplevelser

Max 3.c

Man får frisk luft. Hvis man er inde kan man komme til at kede sig og hvis man er ude så hygger man sig. Læreren kan slappe af fordi børnene leger. Man hygger sig med sine venner. Man snakker med sine venner og får mere energi.

Naja 3.c

Min klasse har været inde og se dronningen. Vi har også indtil nu veret på 5 andre ture. I næste uge skal vi til kids wolly turnering og koncert. Vi skal også i skoven og lege og på Robo-lab.

Frida 3.c

Vi har været mange steder og det er rigtig rart ikke at lave lektier. Det er ikke så godt ikke at komme ud af huset, så bliver man træt og glemmer mere. Vi skal til kids wolly-turnering hvor vi skal spille, hygge og få ilt til hjernen. Det er rart at komme ud af huset. Jeg synes alle skoler skulle tage mere ud af huset.

Laura M 3. c

Deter godt at komme ud af huset. Det giver et bedre sammenhold med klassen og det er godt at få frisk luft. Man lærer også meget af at være på tur. I Coronanedlukningen savnede man ikke at komme i skole, men man savnede at være sammen med sine venner og komme på ture. Det er bare dejligt at komme på tur.

Laura K 3. c

Det er godt at komme på tur for man lærer alt muligt. Det er sjovt at komme på ture. Det er mega hyggeligt at komme flere steder hen.

Maja 3.c

Vi har besøgt dronningen og set teater og andre ting. Det er sjovere at være ude af huset end at være hver dag i skole og ikke lave noget sjovt. Så nu skal vi ud og hvad flere spændende oplevelser.

Ella 3.c

Jeg synes, at det er sjovt og hyggeligt at komme på ture. Nogle gange er det også dejligt at holde en pause fra dansk, matematik og engelsk.

3. årgang på Fourfeldtskolen Bohr har siden sommerferien indført flere ud af huset oplevelser. Her er de ude og hilse på Dronningen da hun i sommers lagde vejen forbi Esbjerg.