Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fremtidens skole på Signatur

På Signaturskolen tror vi på, at man skal trives for at kunne lære, men i skolen skal man også lære for at kunne trives. Læs mere om vores overordnede mål med fremtidens skole, og hvad det kommer til at betyde for dit barn på enten Kvaglundskolen, Skads Skole eller Tjæreborg Skole.

På Signaturskolen er vi klar til at starte en hverdag op, hvor rammer og regler fylder mindre. Vi har en plan, som vi glæder os til at komme i gang med, og vi er klar med lave justeringer i planen løbende indtil vi rammer det skoletilbud, vi allerhelst vil lave.

3 konkrete indsatser

De samme lærere

Helt konkret kommer Signaturskolens elever til at møde en hverdag, med færre skift. Der kommer til at være færre forskellige lærere og pædagoger omkring den enkelte klasse.

Fleksibel hverdag

Teamet omkring klassen planlægger dagen med aktiviteter, fag og opgaver som passer til elevgruppen og teamet lægger selv pauser ind, hvor det passer til eleverne og til indholdet. Dette giver en mere fleksibel hverdag med mulighed for afveksling og fordybelse.

Elevråd

Vi har lavet en ny struktur for elevråd og bestyrelse, som sikrer en tættere tilknytning til den enkelte afdeling og mere elevdemokrati. Vi arbejder med en afdelingsbestyrelse og en hovedbestyrelse, som sideløbende behandler relevante emner for skolens organisering og praksis. Elevrådet holder møde hver måned og efter hvert enkelt elevrådsmøde er der sat tid af i klasserne til at følge op på indholdet fra møderne. Elevrådene på Signaturskolen skal have en fælles elevrådsdag som elevrådsformændene planlægger.

Samarbejdsaftale mellem Byrådet og Signaturskolen

Her finder du samarbejdsaftalen indgået mellem Signaturskolen og byrådet. Formålet med aftalen er at sætte nogle rammer for samarbejdet omkring fremtidens folkeskole og hvordan Signaturskolen skal bidrage til en endnu bedre folkeskole.

Læs samarbejdsaftalen