Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

KulturTalentklasserne

I KulturTalentklasserne får du en optimal mulighed for at kombinere skolegang og kunstnerisk udfoldelse på højt niveau inden for musik, teater, billedkunst eller moderne dans eller ballet. Vores 7.-9. klasses elever nyder det kreative miljø, hvor de er sammen med andre, der deler deres brændende interesse.

KulturTalentklasserne

De særlige klasser er resultatet af et tæt samarbejde mellem Urbanskolen, Esbjerg Kulturskole og Esbjerg Kommune. Som elev vil du opleve et unikt og inspirerende miljø, hvor du kan samarbejde med engagerede lærer og topprofessionelle kunstnere og instruktører.

Alle kommunens unge i kommende 7.-9. klasser kan søge om optagelse i KulturTalentklassen. Alle optagelsessamtaler vil foregå på Rørkjærskolen.

Mere om KulturTalent

SFO og klub

På Rørkjær Skole Urban har vi en SFO og en klub.

Se mere om vores SFO og klub

Profilklasser og toninger

Rørkjær Skole har bred vifte af linjer at vælge imellem for alle elever i 7. - 9. klasse. Vi er kulturprofilskole og har også en Cavling-linje for journalistspirer.

Profilklasser og toninger

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie