Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Nordre Skole Fortuna

På Nordre Skole Fortuna har vi stærke traditioner for at skabe god læring, og vi er ambitiøse på elevernes trivsel. Vores skole ligger i et trygt og grønt område tæt på gode idrætsfaciliteter, og vi bruger byens muligheder til at gøre skolelivet levende og vedkommende.  

Nordre Skole Fortuna ligger i den aktive og velfungerende by Bramming, og vi har næsten 500 elever fordelt på 22 klasser. Der er to eller tre klasser på alle årgange, og fra 7. klasse tager vi imod eleverne fra Egekratskolen Fortuna i Grimstrup. Vores SFO ligger sammen med skolen på Gabelsvej, mens Klub Bramming har sine egne rammer som fritids- og ungdomsklub på Idræts Allé.

Så dygtige som muligt

På Nordre Skole Fortuna lægger vi vægt på høj faglighed og bakker eleverne op i at blive så dygtige som muligt. Vi har stærke traditioner for at skabe god læring, og vores faglige stolthed bygger på et godt samarbejde mellem lærere, pædagoger og ledelse. Vi prioriterer et tæt og tillidsfuldt samarbejde mellem skolen og hjemmet højt.

Ambitiøse på trivslen

Hos os tror vi på, at alle børn gør det rigtige, hvis de kan. Vi er ambitiøse på trivslen, og det er vores mål, at eleverne er glade for at gå i skole hver dag. Det er nemlig fundamentet for, at de er parate til at lære. Derfor er det vigtigt for os, at eleverne har indflydelse på undervisningen og oplever, at skoledagen er spændende, kreativ og udfordrende.

Grønt og aktivt lokalmiljø

Nordre Skole Fortuna ligger trygt omgivet af byens villaveje og grønne områder. Vi har et stort anlæg med legeplads og god plads at boltre os på udendørs. Vores nærmeste nabo er den ene af Brammings efterskoler, og rundt om hjørnet ligger byens kultur- og fritidscenter, så vi har sportsanlæg, svømmehal og gode idrætsfaciliteter lige i nærheden. Derfor har eleverne masser af muligheder for at bevæge sig i løbet af skoledagen. Samtidig har Bramming som by et stærkt og aktivt erhvervs- og foreningsliv. Alt sammen betyder det, at vi har gode muligheder for at gøre undervisningen og skolelivet varieret, levende og vedkommende.

SFO og Klubber

På skolen har vi en SFO og en klub.

Se mere om vores SFO og klub

Profilklasser og toninger

Nordre Skole Fortuna tilbyder ikke tonede linjer. Men vi tilbyder vi intensive læringsforløb for udvalgte grupper af elever. Læs om vores intensive læringsforløb og muligheder for særlige linjer i Esbjerg Kommuner for 7. – 9. klasse.

Profilklasser og toninger

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen sættes fri

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. 

På den måde er vi med til at sætte retningen for fremtidens folkeskole. 

Skoledistriktet Fortuna

Nordre Skole er en del af skoledistriktet Fortuna

Den overordnede skoleledelse og skolebestyrelsen er fælles for disse skoler i skoledistriktet Fortuna:

  • Bakkevejens Skole
  • Egekratskolen
  • Gørding
  • Nordre Skole
  • Vejrup Skole
'); }