Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Gredstedbro Skole Vadehav

Gredstedbro Skole Vadehav er et trygt sted at gå i skole. Vi tror på, at kombinationen af faglighed, trivsel og gode relationer skaber det gode skoleliv. Vi har naturen lige uden for døren, og mulighederne i de større byer Ribe og Esbjerg ligger også tæt på.

Gredstedbro Skole Vadehav ligger i stationsbyen Gredstedbro nord for Ribe. Skolen har 317 elever fordelt på 18 klasser, og der er to klasser på næsten alle årgange. SFO’en ligger på skolen, så der er en naturlig sammenhæng mellem børnenes tid i skole og fritid.

Mere end en skole

På Gredstedbro Skole Vadehav gør vi os hver dag umage for at lave en skole, som giver vores elever det bedste fundament for deres fremtid. Vi har et tæt samarbejde med byens daginstitution, så børnene får en god overgang fra børnehaven og en tryg start på skolelivet. På skolen skaber vi rammer, hvor eleverne kan lære og trives, så de hele tiden er klar til at tage det næste skridt i deres udvikling. Hos os er der plads til alle uanset køn, etnicitet og social baggrund. Vores skole er et sted, hvor eleverne tilegner sig faglige færdigheder, får oplevelser, vokser og danner relationer. Alt sammen gør det en forskel for eleverne hver for sig og sammen. Derfor er Gredstedbro Skole Vadehav mere end en skole.

Tillid skaber det gode skoleliv

Hos os er tillid et nøgleord. Vi stoler på, at vi alle gør det bedste, vi kan – både børn og voksne. Vi tror på, at respekt er det bedste udgangspunkt for, at vi kan forstå hinanden og kan have en god dialog. Og så er det vores klare oplevelse og erfaring, at vi kan løfte de fleste udfordringer, når vi står sammen og værner om fællesskabet. Godt nok kan alt det ikke måles i en test, men vi er sikre på, at det alligevel har stor værdi for det gode skoleliv.

Tæt på mange muligheder

Gredstedbro Skole Vadehav ligger i grønne omgivelser i Gredstedbro, som er en tryg, mindre by med et aktivt og engageret lokalsamfund. Skolen blev oprindeligt bygget i 1940’erne, men er gennem årene løbende blevet udvidet og renoveret, så vi i dag har en skole, der er en moderne og velfungerende ramme om skolelivet.

Vi har god plads og fine faciliteter både inde og ude, og omkring os har vi natur og åbne vidder. Vores nabo er Kongeåhallen, og vi nyder godt af at bo i en by med et stærkt foreningsliv. Samtidig har vi ikke langt til Nordens ældste by, Ribe, og Esbjerg, som er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. På den måde har vi mange muligheder for at gøre undervisningen levende og nærværende både hos os selv lokalt og i de større byer omkring os.

SFO på skolen

På Gredstedbro Skole har vi en SFO, der ligger sammen med skolen.

Se mere om vores SFO

Profilklasser og toninger

Gredstedbro Skole Vadehav tilbyder i øjeblikket ingen særlige linjer for 7. – 9. klasse. Læs mere om mulighederne i resten af kommunen.

Profilklasser og toninger

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen sættes fri

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. 

På den måde er vi med til at sætte retningen for fremtidens folkeskole. 

Skoledistriktet Vadehav

Gredstedbro Skole er en del af skoledistriktet Vadehav

Den overordnede skoleledelse og skolebestyrelsen er fælles for disse skoler i skoledistriktet Vadehav:

  • Ansgarskolen
  • Egebæk-Hviding Skole
  • Vittenbergskolen
  • Gredstedbro Skole

Desuden ligger vores specialundervisningscenter i skoledistriktet Vadehav.