Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Boldesager Skole Cosmos

På Boldesager Skole går vi ekstra langt for at styrke elevernes trivsel og læring, og vi foretrækker kvalitet frem for kvantitet. Bevægelse er en naturlig del af skolelivet hos os, og vi holder af hverdagen på vores charmerende, moderne skole tæt på natur og Esbjergs centrum.  

Boldesager Skole Cosmos ligger i bydelen Boldesager tæt på Esbjergs centrum. Vi har 452 elever fordelt på 20 klasser, og der er to klasser på hver årgang. Vores SFO ligger sammen med skolen i Nørrebrogade, mens klubben ligger på Bakkevej, og her mødes børn og unge fra både Boldesager Skole Cosmos og Spangsbjergskolen Cosmos.

Ekstra indsats for læring og trivsel

På Boldesager Skole Cosmos arbejder vi hver dag på at styrke eleverne i deres læring og trivsel, og vi tør godt gøre noget anderledes og ekstra for at lykkes med vores fælles indsats. Helt konkret danner syv karaktertræk og fire samværsregler fundamentet for vores vedholdende arbejde med dannelse, personlig udvikling og fællesskab. Vi foretrækker kvalitet frem for kvantitet og har benyttet os af muligheden for at forkorte skoledagen.

Moderne skole med historisk charme

Boldesager Skole Cosmos ligger i et hyggeligt og fredeligt kvarter præget af ældre villaer. Vi har ikke langt til grønne områder og centrum af Esbjerg, og derfor er det let og oplagt for os at drage naturen og byens muligheder ind i hverdagen. Det gør undervisningen levende og vedkommende.

Vores skole blev bygget i 1922, og den har bevaret sin historie og charme, men er selvfølgelig blevet udvidet og renoveret gennem årene. Senest blev hele skolen sat i stand i årene fra 2005 til 2008, så vi nu har moderne og velfungerende rammer, der passer til fremtidens behov. 

Bevægelse i hverdagen

På Boldesager Skole sætter vi ekstra fokus på bevægelse i hverdagen. Vi tror nemlig på, at en aktiv hverdag styrker elevernes motorik, løfter humøret og gør hjernen klar til læring.

Køb frokosten i skolecaféen

Åbningstider
Caféen har åbent alle skoledage kl. 9.30 – 9.50 og 11.40 – 12.00. 

Hvordan betaler du?
Du kan betale med EKskole SmartBetaling-kortet, som skal tankes op hjemmefra.

Husk at tanke kortet op
Læs hvordan via linket nedenfor

SFO og klub

På Boldesager Skole Cosmos har vi en SFO og en klub.

Se mere om vores SFO og klub

Ferie- og fridage

Skoleåret har ca. 200 skoledage. Hvert år bliver der vedtaget en ny ferieplan. Ferieplanen for skoleåret er fælles for alle folkeskoler i Esbjerg Kommune.

Se hvornår dit barn har ferie

Fremtidens folkeskole

Folkeskolen sættes fri

I de kommende tre år sætter Esbjerg Kommune folkeskolen fri. Regeringen har givet vores skoler frie hænder til at gå nye veje. Vi bruger muligheden til at afprøve nye initiativer, der kan gøre vores skoler endnu bedre. 

På den måde er vi med til at sætte retningen for fremtidens folkeskole. 

Skoledistriktet Cosmos

Boldesager Skole er en del af skoledistriktet Cosmos

Den overordnede skoleledelse og skolebestyrelsen er fælles for disse tre skoler i skoledistriktet Cosmos:

  • Bakkeskolen
  • Boldesager Skole
  • Spangsbjergskolen