Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni ligger i skønne omgivelser tæt på Vadehavet ved Fanøs sydøstlige spids. Bliv klogere på hvad Fanø har at tilbyde kommunens skoleelever.  

Sommerkoloni i Sønderho

Sønderho Feriekoloni er et sted hvor kommunens 0. - 3. klasseselever kan tage hen og nyde tiden sammen som klasse. Kolonien kan altså ikke bookes til private formål, men udelukkende til skolearrangementer. 

Sønderho Feriekoloni ligger ved Fanøs sydspids i den idylliske by Sønderho. Selv om feriekolonien er blevet sat i stand, har de gamle bygningerne bevaret deres charme. Bygningen rummer bl.a. et opholdsrum og firemands værelser med adgang til bad og toilet.

Kolonien ligger på en stor naturgrund med mulighed for mange spændende aktiviteter som eksempelvis boldspil, lejrliv, badeture, gåture og meget mere. Der er plads til 40 elever fra 0. - 3. klasse og opholdende varer ca. 12 dage. Dette giver plads til tre hold hver sommer.

I løbet af marts måned vil alle elever få udleveret et ansøgningsskema vedr. sommerferiekoloni, som også bliver sendt ud til forældrene via AULA.

Lejrskole i Sønderho

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni byder på et hav af aktiviteter for børn i alle aldre. Du kan udforske den gamle skipperby Sønderho eller opleve det smukke Vadehav, som blot ligger et stenkast fra kolonien. Du kan også lade dig inspirere af de mange undervisningsforløb fra mitvadehav.dk i forbindelse med et besøg.

Uden for kolonisæsonen er det muligt at booke Sønderho Lejrskole og Feriekoloni til skoleklasser og andre grupper af børn og unge fra Esbjerg Kommune. Dog er det ikke muligt at booke kolonien til private formål. 

Du kan leje bygningens hovedfløj, hvor der er plads til 40 børn og østfløjen som kan rumme 16 børn. Herudover er der fire shelters, som frit kan benyttes. 

Sønderho Lejrskole og Feriekoloni