Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Rendbjerg

Rendbjerg Lejrskole og Feriekoloni ligger i Sønderjylland mellem Gråsten og Broager - kun få meter fra Flensborg Fjord. Find ud af hvad Rendbjerg har at tilbyde her. 

Sommerferiekoloni i Rendbjerg

På Rendbjerg Feriekoloni holder børnene ferie, har det sjovt og hygger sig. Udendørslivet byder på lejrbål, badeture, cykelture, gåture og meget mere. Det er plads til de helt store armbevægelser i smukke omgivelser ved Flensborg Fjord. 

Bygningerne er moderne og rummer 48 elever, som bor på 4-mandsværelser med eget bad og toilet. Omkring bygningerne er der et stort udenomsareal med egen strand. 

Opholdene her i Renbjerg varer typisk 12 dage, og i løbet af en sommer når tre hold at besøge kolonien. De besøgende er fra 4. til 10. klassetrin. 

I løbet af marts måned får alle elever udleveret et ansøgningsskema vedr. sommerferiekoloni som også sendes ud til forældre via AULA.

Lejrskole i Rendbjerg

På Rendbjerg Lejrskole og Feriekoloni får eleverne rig mulighed for at udfolde sig med blandt andet boldbaner, kanoer, strand og en række udflugtsmål, hvor de kan arbejde med den lokale historie og kultur.

Blandt de besøgende er skolernes 6. klasser, da langt de fleste af dem tilbydes obligatorisk lejrskoleophold. Alt i alt er der plads til to store skoleklasser, og i lejrskolesæsonen er der tilknyttet personale, som sørger for madlavning og rengøring. 

Kolonien kan ikke bookes til private formål.