Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Dyrskue markerer afslutningen på et spændende projekt

Vejrup Skole Fortuna åbnede skolegården for kæledyr, da de holdte deres første dyrskue. Her var både firbenede og tobenede inviteret til at markere afslutningen på en måned lang periode, hvor de yngste klasser på Vejrup Skole har arbejdet med dyr. Alt dette var muligt på grund af forsøget med Fremtidens folkeskole. 

Elever fra 0. - 4. klasse, deres forældre, bedsteforældre og ikke mindst kæledyr var samlet på Vejrup Skole til dyrskue i skolegården. Det var de for at markere afslutningen på et projekt, som Vejrup Skole igangsatte for de yngste klasser. 

To dage om ugen i 4 uger har indskolingen og 4. klasseelever haft vifo-dage, som står for viden og fordybelse, hvor de har arbejdet med dyr. På grund af frikommuneforsøget har alt dette været muligt, da det gav skolen mulighed for, at nytænke skoledagen. Og ikke nok med at eleverne lærte en masse om dyr, så snakker eleverne nu også bedre sammen på tværs af årgangene. Derfor mener Vejrup Skole, at projektet har haft stor succes, for både små og store elever. 

Læs hele nyheden på JydskeVestkysten